Covid-aanpak op Borgo Belfiore

Weten waar je aan toe bent! Dat is de start van een onbezorgde vakantie.
Juist nu in deze tijd is uw vakantie in de natuur en in een streek met een lage bevolkingsdichtheid een goede keuze. Wij zijn ook goed voorbereid om U een veilige en gezonde plek te bieden. Alles volgens de laatste richtlijnen en het nieuws over Covid houden we in de gaten en blijven daarover zo nodig met u per mail in contact.
Ons vaste schoonmaakteam zorgt voor een goede hygiëne en handdesinfectie staat in elke woning. Al het bed– en keukenlinnen wordt op > 60 graden gereinigd, waardoor virussen niet overleven.

Persoonlijke ruimte
Borgo Belfiore ligt midden in de natuur op 400 m hoogte en ons terrein van 3 hectare biedt volop de ruimte om afstand van elkaar te (kunnen) houden. Elke woning is ruim en beschikt over een eigen terras met veel extra ruimte in de grote tuin voor rust en privacy.
Van het zwembad kan gebruik worden gemaakt. De afmetingen zijn royaal genoeg om ook daar afstand van elkaar te kunnen houden.

Flexibele annulering – en betalingsvoorwaarden (aangepast i.v.m. Covid)
Op dit moment is het nog niet te voorspellen hoe de situatie in het voorjaar en de zomer 2022 zal zijn. Natuurlijk kunt ook u twijfels hebben over het boeken van uw verblijf. Daarom hebben we versoepelde annulering– en betalingsvoorwaarden voor 2022. We bieden onze gasten bij een negatief reisadvies de flexibiliteit van omboeken of annuleren met volledige terugbetaling.