De Italiaanse Keuken

by Borgo Belfiore, May 4, 2015


Alle appartementen zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken. U kunt dus naar hartelust uw eigen lievelingsmaaltijden bereiden. Ook in een straal van 5-10 km rondom Belfiore bevinden zich meerdere restaurants in verschillende prijssegmenten en diverse kaarten. Wij adviseren u hier graag over.

Zo nu en dan willen wij u met een culinaire avond verwennen. Op deze avonden koken wij voor u een authentieke ”Cena”, het Italiaanse avondeten. Dit 4-gangen menu kunt u samen met onze andere gasten buiten of in het gastenrestaurant genieten Wij gebruiken overwegend biologische producten en houden graag rekening met uw dieetwensen, voor het geval u bijvoorbeeld vegetarisch of zout/vetarm eet of te maken heeft met bepaalde voedselallergieën. De kookkunsten van onze kokkin in combinatie met de ambiance van het gastenrestaurant zijn de perfecte uitgangspunten voor een geslaagde avond.

Op Belfiore worden graan, olijven en zonnebloemen verbouwd. In de boomgaard ziet u hoe de vijgen, pruimen, abrikozen, kersen, granaatappels, kaki’s en kweeperen gedurende de zomer aan de bomen groeien. Ook staan er amandelbomen, walnotenbomen en vindt u laurierstruiken en diverse kruiden op ons terrein.

AntiqueKitchen

subset