Activiteiten

by

Activities

Borgo Belfiore heeft 13 appartementen en een groot zwembad met waterval en een klein badje voor ouders met kleine kinderen en lift 35 min van het mooie zandstrand van Senigallia

Vakantie, familiefeesten, huwelijken, businessmeetings, conferenties en opleidingen; Belfiore biedt verschillende mogelijkheden. Op aanvraag geven we u ook de voorwaarden voor groepsreizen. In de buurt kan u wandelen, hardlopen, mountainbiken, walken en (race)fietsen in een prachtig landschap. Nieuw is ook de jeux de boulesbaan.

Enkele voorbeelden van mogelijke activiteiten:

  • hardlopen, wandelen, walken, fietsen
  • wekelijkse wijnproeverij en pastaworkshops
  • Improvitatietheater voor groot en klein
  • Culturele dagtrips

Bijzondere vakanties

In het voor- en najaar biedt Vaneennaartwee bijzondere themavakanties aan op Borgo Belfiore. Succesvolle professionals en liefhebbers van Italië. Onze gasten zijn tussen de 27 en 50 jaar en hebben minstens een HBO werk- en/of denkniveau. Van Een Naar Twee geeft aan deze vakantie een extra dimensie door het geven van een training van vier dagdelen, gericht op persoonlijke groei en effectiviteit binnen relaties. De invulling van de vakantie is zelf in te vullen, eventueel in overleg met anderen. Aan het einde van deze vakantie, voelt u zich beter in uw vel, omdat u kon doen waar u zin in had. Bovendien hebt u geleerd waar uw kracht ligt van waaruit u succesvolle relaties kan starten en houden.

Nearby Places of Interest. Click on images for more information

Web Logos

Frassasi Caves Gubbio Castello Mondavio Outlets Urbino Monte Conero Corinado Fabriano